Informatie

Hondenpension Meijenrode is een kleinschalig hondenpension gelegen in het hart van de Bollenstreek waar wij uw hond veel vrijheid en speelruimte kunnen bieden. Vanuit de Bollenstreek, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en Haarlem zijn wij goed te bereiken.

Het hondenpension bestaat twee aparte verblijven. Het eerste verblijf is bedoeld voor de middenslag en grote honden. Het omvat twee binnenruimtes en een groot speelveld. De eerste binnenruimte is een gezamenlijke plek en de tweede omvat zes kennels waarbij elke kennel zowel een binnenkennel als buitenkennel heeft. Beide binnenruimtes monden uit op het speelveld. Dit speelveld is circa 650 m2 groot en bestaat uit zowel gras, tegels als zand waarin ze kunnen graven.

Het tweede verblijf is voor kleine hondjes, welke is gescheiden van het eerste verblijf. Onder deze categorie vallen honden zoals een Jack Russell of Maltezer. Dit verblijf omvat een gemeenschappelijke binnenruimte en een speelveld van circa 100 m2. Ook dit veld bestaat zowel uit gras, tegels als zand waarin gegraven kan worden.

De honden hebben veel vrijheid in ons pension. Zo hebben ze de gehele dag van 07.00 uur tot 22.00 uur toegang tot het, bij het verblijf behorende, speeldveld. In de nacht verblijven ze alleen in hun binnenvertrek. Omdat de honden zo veel vrijheid hebben, is een logeerpartij bij ons hondenpension alleen mogelijk voor honden die 100% sociaal zijn. Daarnaast dienen reuen gecastreerd te zijn.

Ons hondenpension is kleinschalig opgezet en daarom niet geschikt voor ieder ras. Enkele van deze rassen of kruisingen met deze rassen zijn: Chihuahua, Cocker Spaniel, Engelse Buldog, Franse Buldog, Herdershond, Mopshond, Pitbull, Rottweiler, Stafford.

Het hondenpension is niet voor iedere hond de juiste plek om te logeren. Wij willen daarom uw hond graag kennis laten maken met ons pension, zodat wij een indruk krijgen of uw hond het bij ons naar zijn zin zal hebben. Deze kennismaking duurt ongeveer twee uur. De kosten die hier aan verbonden zijn bedragen €25,00.

Tarieven 2021

Het voer voor de hond dient de eigenaar zelf mee te nemen.

Algemeen tarief*

€17,00

Grote honden*

€17,50

Kleine honden*

€16,00

Twee honden van één eigenaar*

€3,- korting

* In de winterperiode (1 december - 1 april) geldt een stookstoeslag van €1,- per hond per dag. In deze periode is het pension wel enkele weken gesloten.

Openingstijden

Het bezoeken van het hondenpension kan alleen op afspraak.

Op zaterdag kunnen de honden tot 16.00 uur worden gebracht/gehaald. Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk uw hond te brengen of op te halen.