Informatie

Hondenpension Meijenrode is een kleinschalig hondenpension gelegen in het hart van de Bollenstreek waar wij uw hond veel vrijheid en speelruimte kunnen bieden. Vanuit de Bollenstreek, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp en Haarlem zijn wij goed te bereiken.

Het hondenpension bestaat twee aparte verblijven. Het eerste verblijf is bedoeld voor de middenslag en grote honden. Het omvat twee binnenruimtes en een groot speelveld. De eerste binnenruimte is een gezamenlijke plek en de tweede omvat zes kennels waarbij elke kennel zowel een binnenkennel als buitenkennel heeft. Beide binnenruimtes monden uit op het speelveld. Dit speelveld is circa 650 m2 groot en bestaat uit zowel gras, tegels als zand waarin ze kunnen graven.

Het tweede verblijf is voor kleine hondjes, welke is gescheiden van het eerste verblijf. Onder deze categorie vallen honden zoals een Jack Russell of Maltezer. Dit verblijf omvat een gemeenschappelijke binnenruimte en een speelveld van circa 100 m2. Ook dit veld bestaat zowel uit gras, tegels als zand waarin gegraven kan worden.

De honden hebben veel vrijheid in ons pension. Zo hebben ze de gehele dag van 07.00 uur tot 22.00 uur toegang tot het, bij het verblijf behorende, speeldveld. In de nacht verblijven ze alleen in hun binnenvertrek. Omdat de honden zo veel vrijheid hebben, is een logeerpartij bij ons hondenpension alleen mogelijk voor honden die 100% sociaal zijn. Daarnaast dienen reuen gecastreerd te zijn.

Tarieven 2019

Het voer voor de hond dient de eigenaar zelf mee te nemen.

Algemeen tarief*

€16,00

Grote honden*

€16,50

Kleine honden*

€15,50

Twee honden van één eigenaar*

€3,- korting

* In de winterperiode (1 december - 1 april) geldt een stookstoeslag van €1,- per hond per dag.

Openingstijden

Het bezoeken van het hondenpension kan alleen op afspraak.

Op zon- en feestdagen is het niet mogelijk uw hond te brengen of op te halen. In verband met de toegenomen drukte en het toch willen waarborgen van de rust voor de honden, worden de honden die na 11.00 uur worden gebracht/opgehaald, aangepakt/afgegeven aan de poort.

Gedurende de winterperiode is het pension enkele weken gesloten.